Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Kabak Önerileri

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti’nin Ödüllü Şefi Yannis Manikis yönetimindeki dünya lezzetlerini buluşturan restoranı The Globe, Mayıs ayına özel olarak hazırladığı sihirli formüllerden oluşan “kabak menüsü” ile sizi yaza hazırlanıyor.

Kavrulmuş bal kabağı çorbasından kabak çiçeğine, kabak varyasyonlarından dondurulmuş baharatlı bal kabağına kadar birbirinden lezzetli ve sağlıklı yemekler menünün içinde yer alıyor.

Bu menüde kendi yağında pişmiş tavşan eti, ‘Brioche’ ekmeği, çıtır bal kabağı tohumları ile yoğurt köpüğünden oluşan Kavrulmuş Bal Kabağı Çorbası ile iyi bir başlangıç yapılır. Maskarpon peyniri, yeşillikler ve kurutulmuş bahçe domatesleri ile servis edilen Istakoz ve Kabak Çiçeği kombinasyonu iyi düşünülmüş son derece sağlıklı bir alternatif.

Rama Krema

Kremalı makarnada Rama Krema’dan daha iyisi yok.* UFS güvencesiyle satın almak için hemen tıklayın!

Daha Fazlasını Görüntüle
45 513
₺28,90 Ürün Fiyatı

Kabak varyasyonları ve ‘sichuan’ biberi çektirmesi ile sunulan Çift Pişirilmiş Küçük Dana Fileto da Hilton İstanbul Bomonti’nin misafirleri için hazırlanan bir diğer özel yemek. Vanilyalı dondurma, tahin, nar pekmezi, şekerle kaplı ceviz ve susam ‘tuile’ ile servis edilen Dondurulmuş Baharatlı Bal Kabağı’nı denemek gerekir. Usta Şef Yannis Manikis’in yönetiminde kabağın çok özel yorumlanmasıyla sunulan bu menü, formuna özen gösterenler ve lezzet düşkünleri için 9 – 22 Mayıs tarihleri arasında Hilton İstanbul Bomonti, The Globe Restaurant’ta tadabilirler.