Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

  • Çorbalar, dünyada artan sağlık trendine göre yemek konusunda seçici davranan misafirlerinize güvenle sunabileceğiniz leziz, besleyici ve düşük yağ oranına sahip bir seçenektir.
  • Enerji yoğunluğunu düşürerek sağlığı korur, vücut suyunu artırarak deride kurumayı önler ve midede gerginliği azaltır. Bu sebeple çorba, Ramazan menülerinin vazgeçilmezidir.
  • Çorba mideyi sıcak bir dalgayla kapladığı için midede asit salınımını engeller. Misafirlerinizi doyurmaz, mideyi ısıtarak ana yemeğe iştahla hazırlar.
  • Mercimek ve domates çorbası cafe bistro tipi restoranlarda en çok tercih edilen çorbalardır. (Kaynak: IPSOS, Restoran Menü Araştırması, 2012)
  • Çorbalarınızın yağ içeriğini azaltırken lezzetlendirmek de mümkün. Örneğin baharatları çorbanıza eklemeden önce bir dakika boyunca pişirebilir veya orta ateşte ısıtabilirsiniz.
  • Çorbalarınıza baharatlar, krutonlar ve peynirler hem görselliği hem de lezzeti artırır.
  • Çorbaları sunduğunuz kaseler, tabaklar ve krutonluklar işletmenizin kalitesini yansıtır.

Lezzetli çorba reçeteleri için tıklayın.