Ramazan menülerinde çorbaların önemi büyüktür, bu yüzden çorbalarınızı hazırlarken dikkat etmeniz gereken püf noktalarını şeflerimizle sizler için hazırladık.
 
  • 13 -14 saatlik açlıktan sonra başlangıç için ılık bir çorba misafirleriniz en uygun yiyecektir.
  • Çorba menünüzün çeşitliliği çok önemlidir. Misafirlerinize birbirlerinden farklı yöresel çorbalar ve diyet çorbalar sunarak onları şaşırtabilirsiniz. 
  • Ramazan’da diğer dönemlere kıyasla daha kıvamlı çorbalar öne çıkarken bu dönemin yaza denk gelmesi nedeniyle hafif ve az kıvamlı çorbalar da hazırlayabilirsiniz.
  • Mevsim nedeniyle çorba çeşitleri arasından soğuk olarak servis edilen çorbalara da menülerinizde yer verebilirsiniz. 

  • Garnitürler, krema, peynirler, ekmekler, krutonlar, yan ürünlerle yapacağınız bir sunumla çorbalarınızın lezzetini artırabilirsiniz.
  • Ramazan çorbalarınızda ustalık sizden, lezzet dokunuşu Knorr Bulyon ailesinden. Knorr Bulyon çorbalarınıza lezzet katarken, yoğun Ramazan döneminde zamandan da tasarruf etmenizi sağlar.

Lezzetli Ramazan çorbaları için tıklayın.