Algida Lezzetleri ile Pratik ve Serinletici Tarifler | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Misafirlerinin gün içinde tatlı molalar vermeye, zihnini biraz dinlendirmeye, benzersiz lezzetler eşliğinde keyifli sohbetler etmeye ihtiyacı olabilir. İşte tam da böyle anlarda Algida imzalı lezzetleri ve usta ellerini kullanarak yalnızca birkaç dakikada hazırlayabileceğin serinletici içecek tarifleri ile misafirlerine leziz ikramlar sunabilirsin. Üstelik bu tarifleri uygulamak için ne çok malzemeye ne de bir sürü ekipmana ihtiyacın var! O halde, sözü daha fazla uzatmadan hem misafirlerine haz dolu anlar sunabileceğin, hem de otelinde servis etmeye uygun leziz Algida tariflerine göz atalım.

Çikolata Tutkunlarına: Boom Boom

Algida Boom Boom’un yoğun çikolata lezzetini ve leziz tadını hazırlayacağın içeceğe taşıyacak olan bu tarif, çikolata tutkunlarının vazgeçilmezleri arasına kolaylıkla girebilir. Yalnızca Algida Boom Boom, krema, süt, kakaolu süt, buz ve Carte d'Or Çikolata Sos ile birkaç dakikada hazırlayabileceğin Boom Boom ile misafirlerinin çikolata krizlerine anında çözüm bulabilirsin. Üstelik servis öncesinde içeceği çikolata parçaları, karamel sos, kavrulmuş fıstık ve çırpılmış krema ile süsleyebilir, görsel bir şölen yaratabilirsin şefim. 

Kırmızı Meyve Aşkına: Frootie

Frambuaz, karadut ve meyveli sosun bir araya geldiği serinletici bir içeceğe kim hayır diyebilir ki? Özellikle meyveli tatları sevenler için Frootie harika bir seçenek. Bu leziz tarifi hazırlamak için yalnızca krema, frambuaz, süt, portakal suyu, buz ve Algida Frootie’ye ihtiyacın var. Son olarak hazırladığın içeceği Carte d'Or Meyve Şöleni Sos ile süsleyebilir ve konuklarını mest edebilirsin. 

Karamel ve Orman Meyvelerinin Birleşimi: Unicornetto

Orman meyvelerinin frambuaz ve karamel tadıyla birleşiminin leziz büyüsünü, serinletici bir içeceğe taşımaya ne dersin? Süt, buz, frambuaz ve Algida Unicornetto Carte d'Or Meyve Şöleni Sos ile birleştiğinde herkesi gerçekten büyüleyebilir! Tüm malzemeleri blender yardımıyla çektikten sonra tarifi külah, çırpılmış krema, frambuaz ve süsleme malzemeleriyle hem etkileyici hem de leziz bir görünüme kavuşturabilirsin. 

Portakalın Enerjisi: Calippo

Portakal suyunun enerji veren tadını ve limonun benzersiz aromasını ferahlatıcı bir içecekte buluşturmak, sence de harika bir fikir değil mi şefim? Algida Calippo Portakal Limon’u portakal suyu, süt ve buz ile birleştirmen yeterli! Elbette son dokunuş olarak Carte d'Or Meyve Şöleni Sos eklemeyi de unutmamak gerek. Çırpılmış krema ve pasta süsüyle süsleyebileceğin bardağı dakikalar içinde misafirlerine servis edebilirsin.

Hem Çikolata Hem Meyve Sevenlere: Unicorn Shake

Orman meyveleri, karamel, ve süt lezzetlerini bir arada kullanmayı seviyorsan, gel, işin içine biraz farklılık katalım! La Gelateria Meyve Şöleni ve La Gelateria Blue Sky’ın eşsiz lezzetlerini, Carte d'Or Meyve Şöleni ve Carte d’Or Çikolata Sos ile birleştir. Bir de orman meyvelerinin yoğun tatlarını işin içine kat. Son olarak, bardağın kenarlarına çırpılmış krema ve pasta süsleriyle harika bir dekor oluştur. İşte karşında hem sıra dışı hem de leziz bir Unicorn Shake!

Ferahlamak İsteyenlere: Detox Shake

Hem hafif tatların buluştuğu hem de son derece ferahlatıcı detox karışımları hazırlamayı seviyorsan işte Algida’dan senin gibi şefler için benzersiz bir tarif: Detox Shake! La Gelateria Limon ve La Gelateria Nane’nin eşsiz birleşimini salatalık, elma, kivi, taze nane ve portakal suyu ile birleştir. Servis öncesinde bardağı taze nane yaprakları, elma dilimleri ve çırpılmış krema ile süsle. Daha sonra Detox Shake’i konuklarına anında ikram edebilirsin. 

Enerjik Bir Gün İçin: Enerji Bombası

Herkesi canlandıracak, keyfine keyif katacak bir tarif mi arıyorsun? O halde Enerji Bombası’na gönül rahatlığıyla bir şans verebilirsin. İhtiyacın olan malzemeler yalnızca La Gelateria Mandalina, La Gelateria Limon, buz ve portakal suyu! Tüm malzemeleri blender’da çektikten sonra karışımı uzun bir bardağa dökmen ve portakal dilimleri ile renkli şekerlemeleri kullanarak bardağı süslemen yeterli. Daha sonra bu leziz birleşimi servis edebilir ve otelini ziyaret eden misafirlerine ferahlatıcı bir içecek alternatifi sunabilirsin. 

Karamel Tadından Vazgeçemeyenlere: Karamel Aşkına

Çikolata, vanilya ve karamel karışımından vazgeçemeyen konukların için doğru adres Karamel Aşkına olabilir. La Gelateria Karamel, La Gelateria Vanilya ve La Gelateria Çikolata’yı sütle karıştırarak blenderda çek. Daha sonra Carte d’Or Karamel Sos ile iç tarafını süslediğin bir bardağa her iki karışımı da ekle. Servis öncesinde içeceğini fındık parçaları, Carte d’Or Çikolata Sos ile süsle. Karamel büyüsüne kapılmak için başka hiçbir şeye ihtiyaç yok!

Şimdi sıra sende şefim; Algida’nın benzersiz lezzetlerini ve tariflerini kullanarak hazırlayacağın nefis içecek alternatifleri ile misafir memnuniyetini katlarken, keyifle hazırladığın içeceği konuklarına ikram et ve zamandan tasarruf etmenin tadını doyasıya çıkar! 

Diğer konseptlerimizi incelemek için tıklayın.