Mango Soslu Karides

 
 
 

Malzemeler (1 parti)

Miktar Ölçü Adı
150.00gKnorr Zencefil Püresi
30.00gKnorr Tane Biber Karışımı Püresi
3,000.00gKarides, orta boy, taze, kellesiz
1,000.00gMango, küp
500.00gSivri biber, közlenmiş
500.00gHindistan cevizi, toz
375.00mlLimon suyu
400.00gUn, buğday
20.00gTuz
40.00gŞeker
20.00adetYumurta, büyük (A sınıfı)
1.50lYağ, Mısırözü

Hazırlanışı:

1. Mango sosu yapmak için: Limon suyu, mango, Knorr Zencefil Püresi ve sivri biberleri blender’da pürüzsüz hale gelene kadar çekin. Karışımı ocağa koyun, kaynamaya bırakın.
2. Karideslerin kuyrukları kalacak şekilde temizlendikten sonra tuz, un ve şeker karışımına batırın.
3. Daha sonra sırasıyla çırpılmış yumurta ve hindistan cevizi rendesine batırın.
4. Geniş bir tavada, orta derece ateşte, bol yağda kızartın.
5. Daha önce hazırlanan mango sosa, Knorr Tane Biber Karışımı Püresi ilave edip servis edin.

 
recipe number: 14-TR-157256 recipe code: R0042629
Unilever Food Solutions Becel Unilever Food Solutions Sana  Unilever Food Solutions Rama Unilever Food Solutions Carte d'Or Unilever Food Solutions Calvé Unilever Food Solutions Lipton Unilever Food Solutions Hellmann's Unilever Food Solutions Knorr
www.unileverfoodsolutions.com.tr